fbpx Skip to content

Stein&tøy fokuserer på å kunne tilby hjemmetekstiler, som sengetøy, håndklær og andre tekstilprodukter, pynteartikler og porselenserviser med unikt design og høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vårt navn er satt sammen av våre to fokusområder steintøy & sengetøy, altså vårt Stein&tøy.

Vårt mål er å gi kunden et utvalg av større sett, som sengetøy inkludert både laken, sengetepper og pledd, familiesett til badet, barneromsett og komplette pakker med porselenserviser, som vi finner mindre tilgjengelige på markedet her til lands.

Utvalget skal ha et friskt design, tilpasset den skandinaviske stilen, som skiller seg fra standardutvalget til våre norske konkurrenter. De fleste sett kommer også i en flott innpakning og egner seg derfor godt som en gave både til deg selv eller andre.

Alle våre leverandører er nøye utvalgte for å kunne oppnå dette. Vi bruker mye tid på å finne frem til de rette produktene, som vi er stolte av å kunne presentere, kvalitetssikre disse og sørge for at de kommer vel frem til kunden. Alle våre tekstilprodukter og de fleste porselenartikler er produsert i Europa til høye kvalitetsstandarder samt helse- og miljøkrav.

Blant våre hovedleverandører for sengetøy finner man Karaca, en markedsleder i sitt hjemland. KARACA har over 1200 salgspunkt, mer enn 130 egne butikker, eksport til over 20 land og store planer om videre global utvidelse gjennom å overgå kundens forventninger. KARACA mottok i 2016 Red Dot Design Award og har mer enn 35 millioner besøkende kunder per år.

Vi er også stolte av å kunne tilby komplette pakker med serviser i både porselen og benporselen som gjør inngangsterskelen til å dekke et flott bord mer overkommelig. Vår hovedleverandør for porselenserviser er Schafer, grunnlagt for over 36 år siden under merket Aslan Ticaret, men samlet under merkenavnet Schafer siden oppkjøpet av tyske Schafer i 2004.

Vi vil fortsette å kontinuerlig utvide og fornye vårt varesortiment med nye utvalgte produkter.

Stein&tøy ble grunnlagt i september 2016, men av personell med flere års erfaring og arbeid innen kvalitetsovervåkning, leverandørutvikling og produksjon på flere områder innen multinasjonal virksomhet. Vi er en liten aktør i et tøft marked som ved å være små kan tilby personlig oppfølgning og -preg på din kjøpsopplevelse.

Vi jobber direkte med våre leverandører og fjerner alle fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby både unikt design og topp kvalitet til gode priser.

Utover våre produkter på nett kan vi også tilby bedriftsløsninger med profileringsartikler, f.eks. din egen logo på visse produkt, eller større leveranser til hotell- og restaurantbransjen.

Vi leverer til hele Norge, og kan tilby personlig visning av produkter etter avtale på Nord-Jæren. Ser du et produkt du gjerne vil se nærmere på her er det bare å kontakte oss for en avtale.

Virksomheten Stein&tøy drives av foretaket JENSEN IMPORT AND SALES som er registrert i Brønnøysundregistrene med organisasjonsnummer 817 707 262. Dette foretaket drives i sin fullhet fra Norge og vi benytter oss av norske samarbeidspartnere og avdelinger for utvikling av vår nettbutikk, betalingsløsninger og distribusjon for et trygt kjøp.

Vi håper du vil kose deg med et utvalg fra vårt sortiment i ditt eget hjem innen kort tid.

Stein&tøy.

Web: www.steinogtoy.no
Adresse: Kisteneset 22, 4085 Hundvåg

Kart

Back To Top