fbpx Skip to content

Premiere Produkter AS ble etablert i 1978 av Dagfinn Larsen. PP startet som en enkeltmannsforetak og har i løpet av årene og frem til i dag over 20 personer i arbeid, med avdeling i Bergen og Oslo.

PP startet sin virksomhet i Badhusgaten ved Bade dammen i Stavanger med et lite kontor og lager. I 1988 flyttet bedriften til større lokaler på Hundvåg og med Svigerfars låve som lager. I 2004 flyttet PP inn i nye flotte lokaler på Hundvåg nærmere bestemt Austbøsletta 6, hvor PP holder hus i dag. I 2008 bygget PP på det eksisterende bygget med ekstra lager og kontorer for utleie. I dag har vi 500m2 kontor, 1600m2 lager med plass til over 3000 palle plasser.

Premiere Produkter As sitt kjerne område har siden starten i 1978 vært salg av Renholdsmidler, renholdsmaskiner, renholdsrekvisita til renholdsbransjen. Vi driver også med utstrakt kursing i renholdsfaget. Med årenes løp har også Tørkepapir i alle varianter, catering engangs utstyr blitt en viktig del av driften.

I 1998 tok vi et valg om å satse på arbeidstøy, verneutstyr, vernesko, vernebriller som en ekstra fot og stå på. Med rask levering og varer til enhver tid på lager har vi etablert oss som en seriøs leverandør på dette feltet også. Arbeidstøy og Verneutstyr utgjør i dag ca. 1/3 av omsetningen til PP.

Idag har vi avdelinger både i Bergen og Oslo med Hovedkontor i Stavanger.

Tlf:
Web:
www.premiere-produkter.no

Bildegalleri

Kart

Back To Top