fbpx Skip to content

Hundvåg Jern & farge er en 20 år gammel jernvarebutikk i Hundvågkrossen.
Ble startet av Stig Øie i 1991 og har flyttet litt rundt i krossen siden det, nå sist fra samme plass som nå, (i eget lokale), via brakkene under byggingen av Hundvågsenteret før vi flyttet inn i et splitter nytt senter før julen 2006.

Samtidig ble vi med i Jerniakjeden og driften ble overtatt av datter og sønn Elisabeth og Christian Øie.
Vi har tradisjonelt alltid hatt fokus på bredt utvalg og kompetanse innen maling og jernvare, men har de siste årene også satset på kjøkkenprodukter.

Maling
Maling er vi gode på, og har vært det siden oppstarten i -91. Nå har vi dog større utvalg, mer konkurransedyktige priser og enda større kompetanse. Bl.a har Elisabeth både fag og mesterbrev innen malerfaget og Ragnhild har mange år erfaring.
Vi selger hovedsaklig Jotun & Scala, som er våre største leverandører, men vi fører mye forskjellig innen liming, fuging, vaskemidler, båtprodukter, kjemikalier, tapet og lignende fra produsenter som International, Bostik, Carix, CRC & Borge feks.

Jernvare
Vi har et stort utvalg av Bosch verktøy og tilbehør som vårt beste alternativ innen el-verktøy.
Og på håndverktøy har vi vår egen merkevare Ironside som har lave priser priser og høy kvalitet. Av bedre alternativer har vi Bahco og Stanley. Ellers har vi en stor skrueavdeling, spiker, beslag, arbeidshansker, dørhåndtak, låse-utstyr, lyspærer og elektrisk matriell pluss mye mer.

Hage
På hageverktøy satser vi på bl.a Fiskars som en av våre hovedleverandører. Her har vi alt fra trillebårer, grensakser, river, krafser og mye mer.
Vi har også et godt utvalg i Gardena vannkoblinger og har et meget stort utvalg i Karcher høyttrykkspylere med tilbehør. Ellers har vi både elektriske, batteri og bensindrevne maskiner fra Stiga og Bosch.

Kjøkken
Butikken har en stor kjøkkenavdeling der koke og stekeredskapene i stor grad består av Høyang Polaris, Obh Nordica, Tefal, Beka og InVite.
Butikken har også mange, kjente merker innen annet kjøkkenutstyr og dekketøy, Rosendahl, Erik Bagger, Bodum og Eva Solo for å nevne våre største leverandører. Ellers har vi det aller meste innen små elektrisk kjøkkenutstyr og masse utstyr, enten det er pepperkverner, kjøkkenkniver, redskaper eller ildfaste former.

Ligger inni www.hundvagsenteret.no

Epost: hundvag@jernia.no
Telefon: 51 86 30 00
Web: www.jernia.no
Facebook: www.facebook.com/jerniahundvaag
Instagram: www.instagram.com/jernia.hundvag

Kart

Back To Top