fbpx Skip to content

Hairforce er en relativ ny oppstartet frisørsalong på Hundvåg som du finner i Hundvågsveien 48- nærmeste nabo til B-Be trafikkskole.
Hairforce har i dag 5 avdelinger. Dere finner oss i Hillevåg, Lervig, Hundvåg, Stokka og Jørpeland. Vi har etter hvert vokst og utviklet oss på kort tid, og er nå stolte av at vi kan tilby mer enn bare frisørtjenester. Dette har ført til at vi har endret Hairforce til Hairforce Consept Styling. Hver avdeling har sine felt, med sine tilbud. Vi kan blant annet hjelpe dere med frisørbehandlinger for både dame, herre og barn, og vi utfører alt innen farge/ striper/ balayage. Vi tilbyr også negledesign, ulike typer voksing/ hårfjerning, hårerstatning/ parykker- (Når håret faller av etter cellegift)- og Hair Extencions- Hair Talk.
Barnas avdeling- I tillegg har vi gjort litt ekstra stas på de minste, og laget egen barneavdeling- Young Street, med røde biler, sykler, nettbrett og lekebord (dessverre begrenset pga covid-19) er et sted på barnas premisser. Det blir også en liten gave etter klippen.
Se www.hairforce.no for mer informasjon om oss.

Elin Skrøppa Vikse, Oddny Engø Hansen, Kirsti Baardsen er våre dyktige frisører, og Daniela Efrosie vår negledesigner på Hundvåg. De har lang og solid erfaring innen sitt fag, og ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig time. Har vi ikke ledig time på Hundvåg, hjelper vi gjerne til med å finne en time på en av de andre avdelingene.

Vår visjon – Tilhørighet skaper relasjon og glede! Og det håper vi du opplever hos oss.

Åpningstider:
Mandag: 11.00-15.00 / 11.00-18.00
Tirsdag: 10.00-17.00
Onsdag: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Webside: www.hairforce.no
Facebook:
@HairforceHundvag
Instagram: @hairforce_stavanger
Tlf: 90 92 52 13
Adresse: Hundvågveien 48, 4085 Hundvåg
Timebestilling: www.ledigtime.no/hairforcehundvaag

Kart

Back To Top