fbpx Skip to content

Baderomspesialisten AS holder til på Buøy, Fregattveien 5, 4077 Hundvåg og er en total leverandør av rørleggertjenester, murerarbeid og tømmerarbeid vedr. total renovering av bad/vaskerom etc.. Ved større byggeprosjekt som underleverandør utfører vi rørleggertjenester som ute/innendørs sanitær-, vannforsynins- og avløpsanlegg, varme- og kuldeinstallasjoner. Våre murere tar seg av ute/innendørs murerarbeid, membran, flise legging og oppsett av pipe.
Firma har butikk m/utstilling av 15 flotte bad, med salg av naturlig tilhørende produkter og tjenester. Organisasjon, teknologi og materiell skal være tilpasset kundens behov med produkter og tjenester av høy kvalitet.
Personlig service og rådgivning er en integrert del i all utøvelse, ved større oppdrag gis uforpliktende tilbud etter avtalt produktvalg og befaring.
På dette grunnlag skal Baderomspesialisten befeste sin posisjon som en av de dyktigste leverandører av nevnte produkter og tjenester.

Historikk
Baderomspesialisten ble etablert i 1996, først som enkeltmannsforetak og siden år 2000 som aksjeselskap med kontor, show rom/butikk i Fregattveien 5, Buøy, 4077 Hundvåg. Firmaet har i dag 5 ansatte. Viktige kundegrupper er private, private næringsliv og offentlige etater.

Produktspekter
• Salg / montering av baderomsmøbler, sanitærutstyr, fliser
• Rørleggertjenester
• Murertjenester
• Tømmerarbeid

Kontakt tlf: 51 54 94 26
Vakt.mob: 926 12 971
Mail: post.baderomspesialisten.as@lyse.net
Web: www.baderomspesialisten.vvseksperten.no
Adresse: Fregattveien 5, Buøy, 4077 Hundvåg.
Facebook: www.facebook.com/baderomspesialisten

Kart

Back To Top