fbpx Skip to content

Hos Thylo AS legger vi vekt på et sunt inneklima, noe som innebærer et hjem fritt for skadedyr og med ren, frisk luft. Med base i Hundvåg er vi dedikerte til å tjene våre lokale kunder og sikre at deres bo- og arbeidsmiljø er optimalt.

Bred Ekspertise i Skadedyrbekjempelse
Vårt team hos Thylo har kompetansen til å bekjempe alle typer skadedyr. Enten det er skjeggkre, maur, veps, rotter eller mus, har vi løsningene som sørger for å holde hjemmet ditt trygt og fritt for plagsomme inntrengere. Vi tilbyr ikke bare bekjempelse, men også skadedyrsikring og vedlikeholdsavtaler som forebygger problemer før de oppstår. Ønsker du mer informasjon om skadedyrbekjempelse, besøk oss på www.thylo.no.

Ventilasjonsrens, Service og Reparasjon
Ren luft er en essensiell del av et sunt inneklima. Derfor tilbyr Thylo AS også tjenester som ventilasjonsrens, samt service og reparasjon av de fleste typer ventilasjonsanlegg i boliger. For å sikre at ditt ventilasjonssystem fungerer effektivt og distribuerer ren luft gjennom hele din eiendom, kan du lære mer om våre tjenester og hva vi tilbyr ved å besøke www.thylo.no/ventilasjonsrens.

Engasjert i Lokalsamfunnet
Thylo AS er stolte av å være en del av Hundvåg-samfunnet. Vi streber etter å være en pålitelig partner for alle våre naboer, og vi er alltid her for å assistere med enhver utfordring innen skadedyr og ventilasjon. Vårt mål er ikke bare å løse akutte problemer, men også å opprettholde et langsiktig, sunt inneklima for alle våre kunder.

Kom i Kontakt
Er du bekymret for skadedyr eller trenger hjelp med ditt ventilasjonssystem? Våre eksperter er klare til å hjelpe deg. Besøk vår nettside for mer informasjon og for å ta det første skrittet mot et bedre inneklima i ditt hjem eller på din arbeidsplass.

Back To Top