fbpx Skip to content

Hundvågdagen 2024: Et gratis familiearrangement for alle!

Hundvåg Krossen er stedet å være lørdag 1. juni 2024 når Hundvågdagen går av stabelen! Dette familiearrangementet er gratis og inkluderende, og lover en dag fylt med moro og aktiviteter for store og små.

Tid og Sted

  • Når: Lørdag 1. juni 2024
  • Tid: Fra kl. 10:00 til kl. 15:00
  • Hvor: Hundvåg Krossen og områdene rundt REMA1000, samt gatene mellom Hundvågsenteret og Fellini/REMA1000, HOAX Hundvåg Skatepark, Båtforeningen i Vågen og Galeien

Program og Aktiviteter

På Torget i Hundvågkrossen (kl. 11-14): Her vil det være et variert program på scenen med underholdning og opptredener fra lokale organisasjoner og lag.

Marked med Salgsboder (kl. 10-15): Rundt REMA1000 vil det være et marked med salgsboder hvor du kan finne alt fra håndverk til lokalprodusert mat.

Aktivitetskort (kl. 11-13:30): Hent ditt aktivitetskort på standen hos Øyahuset og bli med på morsomme aktiviteter rundt om på området.

Konkurranser og Lek (kl. 11-14): Alle organisasjoner og lag vil arrangere konkurranser og lek for barna, med mulighet for å vinne flotte premier.

Praktisk Informasjon

  • Veisperringer: For å sikre en trygg og hyggelig dag for alle, vil det være veisperringer i Hundvågveien ved Hundvågsenteret, Restaurationsveien ved parkeringen/Nordavind, Hundvågveien ved Pizzabakeren, og Hundvågstubben – hele gata.
  • Foreldres Ansvar: Foreldre oppfordres til å følge med barna sine på alle områder og hjelpe dem med å krysse veiene ved skateparken og Galeien – Sjøkanten.
  • Organisasjonenes Ansvar: Alle påmeldte organisasjoner, lag og bedrifter er ansvarlige for sine aktiviteter, salgsboder, og sikkerheten rundt disse. De må også bidra til oppryddingen etter arrangementet, inkludert å ta med seg avfallet hjem.
  • Sikkerhet: Norsk Folkehjelp vil være til stede ved busstoppet ved REMA1000 for å sikre at alle har en trygg og god dag.
Back To Top