fbpx Skip to content

Hundvågs befolkning kan glede seg til en uforglemmelig kveld med musikk og allsang når det norske rockebandet Postgirobygget inntar scenen den 2. juni. Det etterlengtede arrangementet vil finne sted på Galeien, og fansen kan forvente seg en feststemning av de sjeldne.

Postgirobygget, kjent for sine hitlåter som «Idyll,» «En Solskinnsdag,» og «Tidløs,» har en solid fanbase som strekker seg over flere generasjoner. Bandet har oppnådd stor suksess med sin unike blanding av pop, rock og visesang, og deres energiske opptredener har gjort dem til en favoritt på konsertscener over hele landet.

Postgirobygget: Bandet ble startet i Trondheim i 1994 av Arne Hurlen i hans tid som student ved Marinteknisk institutt på Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Det begynte som coverbandet «The Pissed Off Sons» som debuterte på kulturfestivalen Ruka ’94. Den påfølgende julen spilte Hurlen inn en CD med 23 egenkomponerte låter. CD-en “Vennligst lukk døren”, som ble utgitt under navnet Postgirobygget, ble solgt i 1 500 eksemplarer til venner og kjente.

Melis er det offisielle debutalbumet til Postgirobygget og ble utgitt i 1996 på Norske Gram og ble solgt til nærmere 200.000 eksemplarer. Albumet kom ut i mars 1996. Albumet lå totalt 70 uker på VG-lista i ´96, ´97 og ´98. Låter som “Idyll”, “Solskinnsdag”, “Sløv uten dop” og “Bohemen leve” er sanger på dette albumet.

Oppfølgeren Essensuell solgte 70 000. Musikken og lydbildet var hardere enn på Melis, og dette ble videreført på Supertanker, som ble innspilt i gruppens nye studio i Oslo.

Bandet ga i 2007 ut et nytt studioalbum med tittelen Tidløs. Albumet tilbragte 13 uker på VG-lista med en 1.-plass som beste plassering, og tittelkuttet lå 18 uker på VG-listas topp 20 singelliste.

POSTGIROBYGGET har klart å holde seg i det øverste sjiktet i norsk musikk gjennom to tiår og bandet fortsetter å arbeide hardt hver dag for å holde seg i toppen.

Det er første gang på flere år at Postgirobygget besøker Hundvåg, og fansen har lenge ventet på denne begivenheten. Arrangementet vil finne sted på en romslig utendørsscene, noe som gir mulighet for et stort publikum og en magisk atmosfære.

Både lokale innbyggere og tilreisende har all grunn til å glede seg. Arrangørene lover en kveld full av nostalgi, allsang og uforglemmelig musikk. Publikum kan forvente å synge med på kjente og kjære låter, danse til rytmene og skape minner sammen med venner og familie. Dette blir en kveld fylt med glede og fellesskap. Vi oppfordrer alle til å komme og feire musikken og opplevelsen sammen.

Billetter til konserten vil være tilgjengelige på nett og bestilles via www.galeien.no.

Så sett av datoen i kalenderen, den 2. juni blir det fest og allsang når Postgirobygget inntar scenen på Hundvåg. Gjør deg klar til å synge med på de klassiske hitene og skape minner som vil vare livet ut. Dette er en konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av!

Back To Top