fbpx Skip to content

HEDDAS GÅRD INVITERER DEG TIL HALLOWEENPARTY LØRDAG 22. OKTOBER!!🎃 Kl: 18.00 – 20.30
Vi gjentar tradisjonen fra ifjor og dundrer på med et nytt halloweenparty i år også. Denne gang med større arealer, flere utsalgssteder (for å unngå kø), flere bålpanner og mer personale. Det har gått mye tid til planlegging og organisering: vi håper mange stiller opp!

Det blir Halloweenparty langt inn i den mørke kvelden og vi byr på vampyrenes spesiallagede kaker, blodige zombie donuts, lysshow på låven i mørket, høner som barna kan se på, gresskar, lykter, bålpanner, skummel musikk og deilig tyrkisk grillmat rett fra grillen🧟‍♂️🍩🍖🍗🧙🏼Alle som handler må vente til klokken 20:00. Da blir det loddtrekning med premier til heldige vinnere!

Velkommen til en skummel aften hos oss! Bla i bildene for å se program og aktiviteter🎃👍🏼 Håper å se deg – husk å kle deg skummelt!🎃

NB! VÆRAVHENGIG! BLIR DET REGN SÅ MÅ VI DESSVERRE AVLYSE!
Vi har stengt på formiddagen for å gjøre alt klart til fest og åpner ikke dørene før klokken 18:00.

Back To Top