fbpx Skip to content

Nå er det ett år siden Heddas gård åpnet dørene på Hundvåg. Tiden flyr og vi vil gjerne feire jubileum sammen med deg. Tenk at vi har klart å gjenskape den gode gamle gårdsstemningen igjen på baksiden av låven. Den ble renovert og malt i låverød farge – skikkelig tradisjonelt. Høner er flyttet inn på gården igjen, og sist måned fikk vi kaniner. Hele Heddas gård er bygget i rustikk treverk og vi håper du får en landlig stemning og glede av å besøke oss!

PROGRAM FOR JUBILEUMSHELG: Velkommen innom både lørdag og søndag 12:00-17:00. Vi fyrer opp digg grillmat, ballonger, deilige kaker og leker for barna. Vi byr på det tradisjonelle, ekte Heddas Gård – med kanelboller, kaker, donuts, høner, kaniner og i tillegg noen ekstra typer kaker. Vi pynter med ballonger! Et flott planteutsalg, sikre deg fine blomster til nasjonaldagen!

LØRDAG 14.mai: Åpningstider 12:00-17:00
Vi byr på det tradisjonelle, ekte Heddas Gård – med kanelboller, kaker, donuts, høner, kaniner og i tillegg noen ekstra typer kaker. Vi pynter med ballonger! Et flott planteutsalg, sikre deg fine blomster til nasjonaldagen!

Klokken 14:00 er grillen på plass og du kan nyte deilige grillspyd. I tillegg skrus det på en boblemaskin som lager massevis av såpebobler til barna på bondegården. Litt bursdagsmusikk må man jo ha!

SØNDAG 15.mai: Åpningstider 12:00-17:00
Vi byr på det tradisjonelle, ekte Heddas Gård – med kanelboller, kaker, donuts, høner, kaniner og i tillegg noen ekstra typer kaker. Vi pynter med ballonger! Et flott planteutsalg, sikre deg fine blomster til nasjonaldagen! Julie’s Art & Hobby og Fargeklatten skal stille med 17 mai bod med små søte bilder, fin pynt og kreativitet.

Klokken 14:00 er grillen på plass og du kan nyte deilige grillspyd. I tillegg skrus det på en boblemaskin som lager massevis av såpebobler til barna på bondegården. Litt bursdagsmusikk må man jo ha!

KONKURRANSE:
Alle som handler på Heddas gård i helgen vil få ett lodd – søndags kveld trekker vi tre heldige vinnere som får flotte gaveposer fyllt med lokale delikatesser og planter fra oss!

Back To Top