fbpx Skip to content

Dennis Asbjørnsen (24) fra Hundvåg er på kun noen få år blitt en norsk greenfluencer og blogger. Han står bak en av Norges mest populære kjøkkenhagekontoer på Instagram (@spiselighage) med over 38 000 følgere og gir daglige oppdateringer, tips og inspirasjon til dem som vil dyrke sin egen mat.

I disse dager er han også blitt forfatter av boken «Spiselig Hage» som er på vei ut i butikkhyllene i hele Norge. Boken vil også selges på Heddas gård. Dette er med andre ord hele Norges nye kjøkkenhage bok!

Litt om boken:
Det å dyrke sin egen mat er en drøm for mange. I hagen til Dennis Asbjørnsen kan nesten alt spises, og han brenner for å vise hvor enkelt og billig det er å dyrke sine egne grønnsaker. Selv kan han høste nesten 60 spiselige vekster i hagen sin.
For at du skal komme i gang, starter boken med «Ti enkle ting å dyrke», som salat, hvitløk, tomater, sukkererter og jordbær. Dennis gir deg gode dyrkingsråd og tips enten du satser på kjøkkenhage, drivhus, balkongkasser eller noe på kjøkkenbenken. En egen såkalender gjør det lett å planlegge hagearbeidet. Du blir også kjent med hagens høns og lærer om stell av høner. I Spiselig hage får du alle de små tipsene og rådene som gjør at du vil lykkes med kjøkkenhagen din og kan fråtse i sunne og fargerike grønnsaker.

Sjekk: www.Instagram.com/Spiselighage
Boken kan bestilles her: www.Ark.no/spiselig-hage 

Jordbær
uke6_spiselig_hage
Back To Top