fbpx Skip to content

Vi ønsker herved dere alle velkommen innom innom Heddas JULEgård! Bak oss legger vi en fantastisk sommer og en aldeles fin høst med et nydelig vær. Nå fokuserer vi på jul!

Helger det ikke regner vil vi tenne våre koselige bålpanner.

Hos oss kan du ta med barna fra 15.november for å lytte til koselig julemusikk, nyte varm risgrøt, saft og gløgg. I tillegg har vi suksesskaker, kaffe, ekte amerikansk kakao med krem, donuts, nystekte kanelknuter og våre deilige/populære sitron- og epleterter!

Vi har pyntet til jul – og har pakket mange lekre gaveposer i ulike prisklasser. Gavene er fylt med kortreiste og lokalproduserte varer fra Rogaland. Saft, syltetøy, krydder, te, marmelader, honning, sjokolade og norskprodusert drops fra Dropsfabrikken- Norges eneste dropsfabrikk med tradisjoner tilbake fra starten av 1900 tallet.

Vi håper du vil støtte opp om det lokale og besøke Heddas julegård for å handle håndlagede gaver! I tillegg har vi også nydelige dør- og gravkranser.

Helgen 11-12 desember.2021 arrangerer vi julemarked hvor mange lokale bedrifter stiller ut sine produkter! Vi håper på godt oppmøte denne spesielle helgen!

Velkommen innom Heddas julegård for å få julestemning!

Åpent hver helg (lørdag og søndag 12:00-17:00)

heddas-jul-13
heddas-jul-10
Back To Top