fbpx Skip to content

Musikalsk Hundvågjeng gir jernet for veldedighet.

Spennende? Skal vi sammen, kjære leser, være med? Skal vi få med oss denne Kongoserten som er utelukkende til inntekt for at barn i Kongo skal få gratis skole? Skal vi kose oss og Vippse en slant? Hvor mye vi gir er opp til oss, men hva får vi?

Gruppen heter «Andreas & Emilie» og består av Andreas Fyllingen, Emilie Izabell og John G. Akerø. Andreas er låtskriver og vokalist, Emilie er vokalist og John G. er komponist. Ønsket er at mange skal kunne kjenne seg litt igjen i tekstene.

Med seg på Kongoserten stiller også Los Twangheads! Dette bandet henter inspirasjon fra 50/60-talls skrekkfilmer og lager en miks av psykdelia, horror surf, western og obskure latinotoner. Det vil også bli fremført egne låter av John G.

Vipps: 531042

Dette kan vi ikke gå glipp av?
Hvor strømmes den?
Link til Kongoserten vil bli publisert på Facebook-siden «Andreas og Emilie» samme dag, søn 3.okt kl 19:oo.
Klikk deg inn her: www.facebook.com/groups/271085891347257

Back To Top