fbpx Skip to content

– for hele familien, på dine premisser – i alle farger og fasonger.

Når som helst
Det er ikke bare hår og negler som vokser og gror. Hairforce vikler seg også utover og har virkelig hatt vind under seilene. Nå har kjeden kastet anker på Hundvåg, Jørpeland, Lervig, Hillevåg og Stokka. Og det handler om mer enn bare hår.

MER ENN BARE FRISØR – Ja, vi er nå Concept Styling. Hver avdeling har sine felt, med sine tilbud. Vi kan blant annet hjelpe dere med frisørbehandlinger for både dame, herre og barn, og vi utfører alt innen farge/ striper/ balayage. Vi tilbyr også negledesign, ulike typer voksing/ hårfjerning, hårerstatning/ parykker- (Når håret faller av etter cellegift)- og Hair Extencions- Hair Talk, sier daglig leder Cathrine Barkved.

OPPLEVELSE OG ATMOSFÆRE
Fra du tar første steg inn skal du føle deg velkommen. – Vi legger mye i at du skal bli tatt i mot på riktig måte. Hos oss skal du få en opplevelse av velvære i hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Det er viktig å skape gode relasjoner.

FOR HELE FAMILIEN Hairforce Concept Styling har tilbud rettet mot hele familien.
– Vi ønsker at hele familien skal oppleve tilhørighet hos oss gjennom gode relasjoner. Dette viser vi med egen barnesalong med fokus på lek og den trygge følelsen. Men vi forstår også viktigheten av at det å gå til frisøren skal føles som et fristed på voksnes premisser. Derfor har vi delt salongen i avdelinger- voksne/ barn. Barnas avdeling- Young Street har røde biler, sykler, nettbrett og lekebord. Det blir også en liten gave etter klippen.

hairforce-hundvaag-7
hairforce-11
hairforce-12
hairforce-10
hairforce-hundvaag-3
Back To Top