fbpx Skip to content

Hos Buøybakeren bugner det over av deilige bakervarer. Enten du går for en Club sandwich tettpakket med godsaker eller noe søtt til kaffen, får du garantert noe som er rykende ferskt og laget med ekte kjærlighet.

Suksessoppskriften er like enkel som den er vanskelig: Gode råvarer, høy faglig kompetanse kombinert med yrkesstolthet, gode steinovner og urokkelig kjærlighet til faget. Stadig nye og spennende produkter går hånd i hånd med stolte tradisjoner.

I tillegg til utsalget i bakeriet leverer vi til alle små og store anledninger, enten det dreier seg om dåp, bryllup og konfirmasjon eller når arbeidsplassen din fortjener noe ekstra godt til lunsj.

Sunt og godt eller godt og søtt? Det er lov å kose seg litt!

Du finner vårt lokale bakeri på www.buoybakeri.noInstagram eller på Facebook.

Back To Top