fbpx Skip to content

– Catering, mat og events fra Morten & Heidi
Vi er Heidi og Morten. Uansett hva du har på gang: Vi elsker å hjelpe folk med oppleggene sine. Å stelle til selskaper og levere flott mat ut til kunder i distriktet gir oss energi. Det er dette vi brenner for. Mottoet vårt i livet er: Det kan gå så lett. Og vet du hva? Det virker ganske ofte.

“Dette er oss – ikke helt A4”
Vi har vært gift siden 1996. At vi har jobbet sammen fra første dag vi traff hverandre forteller ganske mye om oss. Vi har tre nydelige små hunder og vi elsker dyr. Vi er så heldige som har flere barnebarn. Noe vi synes er veldig veldig kjekt. Vi elsker å reise og favorittlandet er USA. Der har vi vært flere ganger og flere turer vil det bli. Vi finner mye inspirasjon ved å reise og oppleve andre kulturer. Men ingenting inspirerer oss mer enn å serve og skape magiske øyeblikk for våre hyggelige kunder.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Du finner meny på websiden til Skjærgårds Chater & Catering her: www.skcc.no

Back To Top