fbpx Skip to content

Hundvåg Karateklubb er øyas eldste kampsportklubb med hele 15 års aktivitet. Klubben har et stort fokus på den tradisjonelle karaten, men med et litt mer moderne læreverktøy, som går på tillit og samhold. Karate har lenge vært en idrett man se på film, men er en idrett hvor man skal prestere på seg selv, med fokus om et mål på å komme seg opp og frem. Alle har forskjellige veier til de samme målene og det er jobben til oss som trenere å hjelpe den enkelte, med det utgangspunktet man har, mot disse målene. Nå er vi klart til å møte nye elever helt ned i 5års alderen og over. Vi har flere utøvere som konkurrere i Norgestoppen. Med et stort fokus på glede, samhold og individualitet ønsker vi at barn og unge skal oppleve idrettsglede for alt den er verdt. Karate skal aldri koste og derfor har vi satt medlemsavgiften på 75 kr per. mnd og uten binding.

Treningstidene er:
Tirsdag: 17.00-18.00 Buøy skole
Fredag: 17.00-18.00 Buøy skole

Facebook: www.facebook.com/groups/Hundvagkarateklubb/
Nettsted: www.hundvaagkarateklubb.net

Back To Top