fbpx Skip to content

– Besøkstallet var dårlig, men det ble salg og det er viktigst, sier Flemming Bruk Henriksen. Han er fornøyd med forrige helgs Båt- og Bilmesse, selv om besøkstallet var mindre enn forventet.

Tekst: Mathilde Oseberg

Lørdag 22. april og søndag 23. april var det rigget til for båt- og bilmesse på Grasholmen Marina. W-Yacht, BåtTeknikk, Båt og Metall, og Flow Marine stilte alle opp på arrangementet.

Det var derimot ikke bare båter og biler tilstede for voksne. Også barn var hjertelig velkommen til messen.

– Vi hadde litt aktiviteter for unger, så hadde vi hoppeslott og slush-maskin, så alle fikk hoppe selvfølgelig gratis og drikke så mye slush de ville. Så hadde vi kaffe og litt kaker til de voksne som var der. Vi fylte ut båter på sjøen inne i utstillingshallen og biler fra Lexus ute på plassen vår, sier Flemming Brun Henriksen, fra Flow Marine.

Henriksen er godt fornøyd med salget, men ønsket å se flere ansikter tilstede på arrangementet.

– Det var mindre folk enn det jeg trodde. Nå var jo dette helgen etter påsken og det kan ha vært at folk reiste opp til hyttene sine. Så besøkstallet var dårlig, men det ble salg og det er det viktigste, sier Henriksen.

Andre deltakere på arrangementet var blant annet bilforhandleren Lexus og W-Yacht som selger seilbåt, motorbåt og skjærgårdsjeep.

– Flow Marine solgte en båt, W-Yacht solgte en båt og Lexus solgte en bil. Vi har ikke summert, men regner med at det kanskje var 75 – 100 stk som tok turen innom. Det er ikke alltid vi får salg på sånne messer, så alle som fikk salg er kjempefornøyd, sier Henriksen, som syntes det er bra at det i hvert fall ble salg.

Dufour seilbåter, Alucraft og spennede nyheter fra klesmerket Sailracing og interiørmerket “Skriver Collection” møtte også opp på arrangementet.

Back To Top