fbpx Skip to content

I helgen var det mini båtmesse i anledning jubileet til Grasholmen Marina, og de ser ikke bort fra at det blir en messe til før jul.

Flemming Brun Henriksen hos Flow Marine AS, synes det var kjekt med all den gode responsen de fikk. Spesielt var de gamle kundene glad for at Bavaria Norge har overtatt importen av Bavaria seilbåter, forteller han. De uttrykte at det er en trygghet å ha en solid importør på Bavaria Seilbåter og Bavaria Motorbåter. De var også glad for at Flow Marine fremdeles er forhandler av seilbåter og  Bavaria motorbåter.

Annet positivt var at vi fikk en potensiell seilbåtkjøper og to potensielle kjøpere på Bavaria motorbåter. I tillegg fikk til god respons på SeaRay, som vi nylig har blitt forhandler til på Vestlandet.

En venn av meg som heter Eddi Eidsvåg (bror til Bjørn Eidsvåg), forteller Flemming, vurderer sterkt å kjøpe en Bavaria motorbåt. Han vil reise til Leangbukta neste uke for å studere modellen, da vi ikke har alle modellene på Grasholmen. 

Hos W-Yacht AS var de også fornøyd. Terje Borsheim forteller til Baatsans.no « Det var god interesse på Dufour, og neste uke har vi flere som ønsker å se Dufour 382, og kanskje det kan bli salg? Den nye  kleskolleksjon fra Sail Racing var tydelig populær og her ble det salg. En del aktivitet på bruktbåtene, og muligens at en AluCraft SP20 går til Sørlandet.  I tillegg fikk vi noen ordre på service av båter til vår service avdeling. Alt i alt ble det en suksess med mange besøkende på Grasholmen Marina».

Hos Niba Marin AS var også helgen god, de har allerede avtalt flere prøveseilinger på DragonFly, båten som nylig ble levert fra verftet i Danmark. Dette er en spesiell båt som seiler veldig fort uten at man trenger mange seilere ombord i båten. Vi prøveseilet båten forrige uke der båten seilte i 19 knop i frisk bris, altså en veldig spennende båt, forteller Nikolai Bakker, driver av Niba Marin. Vi solgte også en del B&G instrumenter og vi fikk mange service oppdrag på seil. Det blir en spennende uke der Grasholmen Marina har blitt et stort båtsenter hvor alle oss aktører kan tilby det meste, så dette blir bra!

Videre oppsummerte BåtTeknikk AS fra dere stand, at de fikk noen service oppdrag på båt. «Vi er godt fornøyd og gleder oss til neste messe sammen med aktørene på Grasholmen Marina. Vi har normalt våre lokaler 5 minutt fra Grasholmen og det er viktig med et godt samarbeid med andre i båtbransjen. Hyggelig med besøk av gamle kunder og nye kunder. For oss er det viktig å vise til markedet at Volvo Penta er der for nybåtkjøpere og bruktbåtkjøpere. Men vi kan også hjelpe med det meste som angår motorer i Rogaland».

Båt& Metall fikk også vise hva de kan tilby på Grasholmen og responsen var veldig god.

Nå gleder vi oss til neste båtmesse på Grasholmen er gjennomgangstonen, kanskje det kan bli litt Julegløgg, pepperkaker og flere båter neste gang» hvem vet?

Kilde: Baatsans.no

grasholmen
Foto: Henrik Torjussen for Grasholmen Marina.

Back To Top