fbpx Skip to content

Torsdag 27. oktober åpner KIWI Øysenteret på Hundvåg, den 62. i rekken i Rogaland. I år runder KIWI tre milliarder i netto omsetning i fylket.

Øysenteret ligger på Skeie på Hundvåg, og har huset en dagligvarebutikk i over 30 år. For én måned siden stengte Helgø MENY, og denne uken åpner butikken i ny, grønn drakt.

– Vi gleder oss til å ønske kundene velkommen til Hundvågs andre KIWI-butikk, sier butikksjef Grete Lill Thorsen.

Erfarne medarbeidere

Den 34 år gamle butikksjefen har 13 års fartstid i KIWI, og kommer fra stillingen som butikksjef på KIWI Lagårdsveien.

– Alle medarbeiderne fra MENY-butikken ble tilbudt jobb i butikken, og 15 av dem takket ja til å bli med videre. Vi er glade for at kundene vil treffe kjente fjes, selv om butikken er pusset opp til det ugjenkjennelige. Det er en fantastisk positiv og erfaren gjeng jeg har med på laget, vår frukt- og grøntansvarlig har styrt avdelingen i butikken i 20 år, forteller Thorsen.

KIWI Øysenteret har et salgsareal på over 1000 kvadratmeter, og det første kundene møter er nettopp en stor og bugnende frukt- og grøntavdeling.

Full fart mot 3 milliarder

Den første KIWI-butikken i Rogaland åpnet i 1995.

– I 2016 når vi en viktig milepæl. Da runder vi en samlet nettoomsetning på over 3 milliarder kroner, forteller regionsjef Trond-Inge Larsson.

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy vil også være til stede på åpningen.

– KIWI er vekstvinneren i Norge i 2016, og vi har en fantastisk utvikling i Rogaland. Hittil i år har vi en totalvekst i fylket på rundt 9 prosent og en sammenlignbar vekst på 5 prosent. Det skyldes både et godt konsept, gode priser og ikke minst en formidabel innsats av de 1100 KIWI-medarbeiderne i Rogaland, sier han.

KIWIs markedsandel i Rogaland er nå 17,2%, opp 1,2 prosentpoeng fra 2015.

cg0i9kpy0ebgcqnnrqvw

Kilde: mynewsdesk.com

Back To Top