fbpx
skip to Main Content

Aboat er navnet på et av båtbransjens mest erfarne verksted. Etter 12 år som Stavanger Plastservice ble det gamle navnet en begrensning når virksomheten underveis har utviklet seg til hele spekteret innen reparasjon av båt. Selv om det fremdeles går mest i glassfiberarmert plast, opplever vi økende behov for vår kunnskap om komposittmaterialer, lakk, motor, elektro og mekanisk.

Vår sentrale plassering i sjøkanten på Hundvåg, gjør det enkelt å håndtere båter i størrelse opp til 100 fot. Mobilkran, stor kaikapasitet og skreddersydde lokaler sikrer effektiv logistikk når akkurat din båt trenger en omgang hos våre erfarne medarbeidere. Båt og motor ligger vårt hjerte nærmest, men vi er alltid åpne for andre typer oppdrag som krever vår spesialkompetanse

Plastservice
Glassfiberarmert plast og kompositmaterialer som karbonfiber er kjernen i vår virksomhet. Vi håndterer alle typer polyester, vinylester og epoxy-produkter. Reparasjon av skader etter grunnstøting utføres på båter enten det er enkeltlaminat, sandwichlaminat eller spesial kompositer. I glassfiber produserer vi også skap, kasser, bokser, kanaler, tanker, etc.

Ombygging
Vi utfører alle typer ombygging og oppgradering av båt. Vår allsidighet med alle fag under ett tak gjør at vi kan gjennomføre ditt prosjekt på en effektiv måte. Vi installerer thrustere, luftvarmere, autopiloter, ankervinsjer og alt annet innen el. og elektronikk.

Lakkering og båtpleie
I vår lakkhall gjennomfører vi lakkering av skrog, dekk og overbygg. Gelcoat skader repareres med gelcoat eller to-komponents lakk. Vi gir fast pris på vask, rubbing, boning av skrog, overbygg, rengjøring av bunn og bunnsmøring.

Motor og drivverk
Vi gjennomfører service og overhaling på alle typer utenbordsmotoer, innenbordsmotorer, girkasser, drev, vannjet og vribare propellanlegg. Våre dyktige mekanikere har lang erfaring med installasjon og vedlikehold av alle kjente motormerker som; Volvo Penta, Yanmar, Mercruiser, Cummins, Perkins, Ford, Iveco, Nanni, Beta, mm.

Annet
– Innredning og snekkerarbeider
– Ny lyssetting med LED-lys
– Puter og madrasser
– Fenderlister
– Montasje av rigg og utstyr som fall, beslag, radar, antenner, lys og vindfløy.

Web: www.aboat.no
Adresse: Nedre Vågen 35, 4085 Hundvåg
Tlf: 51856800

Kart

Back To Top