skip to Main Content

Bakeriet med eget utsalg i Fregattveien ble etablert i 1965 av Svein Torkelsen og hans kone Tulli.
I 1999 overtok ekteparet Jo-Krister og Lena Idland Rasmussen driften.

Vi er i dag 11 ansatte og har en variert produksjon av baker- og konditorvarer.

I størst mulig grad bruker vi tradisjonelle bakemetoder med surdeig og hev.

Dette gjenspeiler også vår holdning om kvalitet gjennom hele produksjonen. Fra råvarer og bruk av tid i bakeprosessen til ansatte med god faglig kompetanse og ønske om å lage førsteklasses produkter.

Over lang tid har opplæring av nye fagarbeidere vært et av våre satsingsområder. Vi har derfor som regel alltid lærlinger i både baker- og konditorfaget.

Lena som har fagbrev som baker & konditor ble for øvrig Norgesmester for unge bakere i 1997 og 98 og fikk en 4 plass i europamesterskapet. Vår konditor lærling fikk 1. plass i Rogalandsmesterskapet for baker og konditor lærlinger vinteren 2009, som ble avholdt på Godalen vgs.

Vår baker lærling fikk 1 plas i samme konkurranse i januar 2016 som ble avholdt på Jåtta vgs.

Jo krister ble i 2014 utdannet Diplombaker, som er en videreutdanning for bakere med avluttende Universitetseksamen.

Og for tiden holder på med kurs i regi av Regal/ Richemont Fachsculte i Sveits.

Richemont Fachschule i Sveits omtaler seg selv som Switzerland’s leading Centre of Excellence for bakery and confectionery, og er internasjonalt kjent som en av de beste skolene når det gjelder baker og konditorfagene.

Bakeriet satser fremdeles på eget utsalg og leveringer til lokalmarkedet. Våre faste leveringer går i hovedsak til kantiner, hoteller og restauranter. Mens Bakeri-utsalget på Buøy utgjør den største delen av vår omsetning.

Adresse: Fregattveien 11, 4077 HUNDVÅG
Tlf: 51 54 72 79
Web: www.buoybakeri.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag – Fredag kl.06.30 – 16.30
Lørdag: Lukket

Bildegalleri

Kart

Back To Top